Verandascreens

Naast Raamzeilen en Raamscreens kunt u eveneens bij ons terecht voor Verandascreens. Onze Verandascreens worden op maat gemaakt en zijn handmatig op te rollen of eenvoudig open te schuiven middels ons schuifplooisysteem.

Verandascreens of Zonnescreens kunnen eveneens aan elke veranda gemonteerd worden en hebben als primaire doel de zon te weren maar toch uw overkapping voldoende te ventileren. Onze Screens worden vaan hoogwaardig screendoek vervaardigd en zijn bijzonder scherp geprijsd. Zo heeft u bij ons al een Verandascreen vanaf 55,- p/m2.

Onze verandaschermen zijn zonwerend maar laten wel voldoende licht door waardoor uw zicht naar de tuin niet verloren raakt. Het is overigens ook mogelijk de screens te eenvoudig te combineren met onze Verandazeilen. Meer informatie hierover bieden wij u op aanvraag.

Naast handmatige bediening is het uiteraard ook mogelijk deze als zipscreens met zijgeleiding en elektrische bediening of afstandsbediening te leveren.

Inmeting en montage van onze Verandascreens is eenvoudig zelf te doen, maar uiteraard kunnen wij dit ook voor u uitvoeren.

Levertijd van onze Verandascreens is seizoensgebonden. Voor onze actuele levertijd adviseren wij u contact met ons op te nemen.

verandascreens raamscreens

Offerteaanvraag voor Verandascreens

    Afmetingen Verandascreen indien bekend:
    ---------------------------------------------