Raamzeilen

Raamzeilen

Over ons

Raamzeilen.nl is uw specialist in fabricage en levering van flexibele en demontabele schermen voor afdichting van uw overkapping of veranda. Al onze raamzeilen worden in onze eigen fabriek geproduceerd en worden volgens specificaties van, en in overleg met  onze klanten samengesteld en geleverd. Inmeting en montage van onze raamzeilen is eenvoudig zelf te doen, maar optioneel kan dit ook door onze monteurs verzorgd worden.

Wij bieden hoogwaardige kwaliteitsproducten tegen betaalbare prijzen. Onze raamzeilen worden door heel Nederland, Belgie, Duitsland en Frankrijk geleverd, en er zijn al honderden tevreden klanten u voor gegaan!

Wat ons onderscheid van andere aanbieders van raamzeilen is een hoge kwaliteit en uitstekende service te bieden. Door onze specialisatie en jarenlange ervaring bent u ervan verzekerd dat u bij ons op een goed adres bent, en dat wij garant staan voor levering van een goed kwaliteitsproduct tegen een scherpe prijs. Kwalitatieve raamzeilen hoeven bij ons immers niet (te) duur te zijn.

Mogelijkheden

Raamzeilen van Raamzeilen.nl worden op maat en naar specificaties van de klant gefabriceerd. Niet alleen kunt u bij ons uw eigen gebruikssysteem, montagesysteem en uitvoering van uw transparante zeilen bepalen, ook de kwaliteit en kleur van het zeildoek kunt u bij ons zelf bepalen. Wij hebben een uitgebreide keuzelijst van materialen.

U kunt bij ons dan ook uw eigen raamzeil(en) volledig zelf samenstellen!

Montage van onze raamzeilen is zeer eenvoudig aangezien wij onze raamzeilen dusdanig ontworpen hebben zodat deze als ‘doe-het-zelf-pakket’ geleverd kunnen worden, en deze in de meeste gevallen zelf gemonteerd kunnen worden, en u de montagekosten kunt besparen. In ons bedrijf kunt u eveneens onze modellen bezichtigen zodat u zelf kunt zien hoe onze raamzeilen gemonteerd worden. Niet voor niets monteert 90% van onze klanten dan ook zelf hun eigen raamzeilen! Uiteraard kunnen wij eveneens de montage voor u verzorgen indien u dit wenst.

Kwaliteit

Onze raamzeilen zijn dusdanig ontworpen dat deze een maximale levensduur hebben, wat inhoudt dat enkel de beste beschikbare materialen in deze zeilen gebruikt worden. Vanaf de aluminium profielen, het zware hoge kwaliteit zeildoek tot en met de RVS draaibeugels, aan alle details is aandacht besteed om uw aankoop een maximale levensduur te geven, dit in combinatie met maximale gebruiksvriendelijkheid.

Systemen

Raamzeilen van Raamzeilen.nl zijn leverbaar in verschillende uitvoeringen waaronder oprolbare en vast gemonteerde zeilwanden, met en zonder aparte openingen, maar ons meest verkochte systeem is ons uniek gepatenteerd schuifsysteem welke u in staat stelt uw raamzeil als gordijn te laten fungeren. Aparte openingen, ‘deuren’ en ritsen, welke regelmatig gerepareerd of vervangen dienen te worden, worden door dit systeem overbodig, en u behoudt middels dit systeem de mogelijkheid uw veranda volledig te kunnen openen en deze te sluiten zoals het u uitkomt. Middels dit systeem behoudt u het effect van een open veranda op het moment dat uw raamzeilen geopend zijn en het effect van een gesloten serre op het moment dat deze raamzeilen gesloten zijn.

Uiteraard blijft het mogelijk aparte deuren en compartimenten binnen uw veranda te creeren, indien gewenst.

Naast ons meestgekozen basissysteem bieden wij optioneel andere systemen aan, met en zonder zijpofielen, en met maximale flexibiliteit en comfort.

Onze raamzeilen zijn letterlijk binnen enkele minuten volledig te (de)monteren waardoor u deze op ieder gewenst moment kunt gebruiken, en eenvoudig kunt opbergen.

In persoonlijk overleg zijn wij ervan overtuigd u de beste oplossing aan te kunnen bieden binnen een redelijk budget.

Naast onze handbediende raamzeilen zijn electrisch bediende raamzeilen ook leverbaar. Deze worden standaard geleverd met een drukschakelaar en kunnen tegen meerprijs ook met een afstandsbediening geleverd worden.

Voordelen

De grote voordelen van raamzeilen zijn het uitbreiden van uw leefruimte in combinatie met het regendicht en winddicht maken, en gedeeltelijk isoleren van uw overkapping, zonder de dure prijzen en nadelen van vaste zijwanden, en het kunnen genieten van een open veranda of overkapping zoals u het uitkomt. Als voornaam bijkomend voordeel zult u uw energiekosten binnen uw woning aanzienlijk kunnen reduceren op het moment dat u uw raamzeilen gesloten hebt!

Of u nu uw raamzeilen in de winter, het voor- of najaar, of op de zomeravonden gebruikt, u investeert met raamzeilen van Raamzeilen.nl in kwaliteit en comfort, en dit alles voor een redelijke prijs!

Offerte aanvragen

Via ons aanvraagformulier kunt bij ons online een offerte voor uw gewenste raamzeil(en) aanvragen. Uiteraard bent u ook van harte welkom in ons bedrijf om persoonlijk uw wensen te bespreken.

Levertijd

De levertijd van onze raamzeilen is afhankelijk van seizoenen. Informeer naar onze actuele levertijd.

        Inmeten

Om uw raamzeilen op maat te kunnen fabriceren hebben wij slechts enkele maten nodig welke u eventueel zelf in kunt meten. Op aanvraag beschrijven wij in het kort welke maten wij nodig hebben voor fabricage van uw raamzeil(en). Uiteraard kunnen wij eveneens het inmeten voor u verzorgen indien u dit wenst.

Verzenden of afhalen

Nadat u uw raamzeilen bij ons besteld hebt kunt u deze persoonlijk af komen halen, of wij kunnen deze bij u thuis laten bezorgen. Inmeten en montage zijn optioneel eveneens mogelijk. Wij leveren onze raamzeilen door heel Nederland, België, Frankrijk en Duitsland.

Voor een snelle prijsopgave stuurt u ons dan de (indicatieve) lengte- en hoogtemaat van uw gewenste raamzeil(en) door, en u ontvangt binnen 24 uur onze scherpste prijs!

Overkapping Dichtmaken