Offerte

Offerteaanvraag

Mocht u een vrijblijvende offerte (of prijsindicatie) van ons willen ontvangen vragen wij u onderstaand aanvraagformulier in te vullen inclusief de (indicatieve) afmetingen van uw gewenste raamzeilen.

Mocht u twee verschillende zijhoogtematen hebben (wegens afloop/diepte van uw veranda) dan kunt u deze maten bijvoorbeeld als volgt doorgeven: L 350 x H 225/250 cm.

Om u een zo accuraat mogelijke prijsopgave toe te kunnen zenden adviseren wij u ons een foto van uw overkapping toe te zenden.

Uiteraard kunt u ons ook telefonisch bereiken via onze contactpagina om nadere uitleg te ontvangen over hoe u uw raamzeilen dient in te meten of om een vrijblijvende prijsindicatie te ontvangen.

Raamzeilen.nl is een van de goedkoopste aanbieders van raamzeilen binnen de Benelux, maar mocht u ergens anders toch een goedkopere aanbieding ontvangen hebben informeer ons dan hierover, en wij zullen u een vergelijkbare of scherpere aanbieding proberen te maken!

  1. (verplicht veld)
  2. (verplicht veld)
  3. (verplicht veld)
  4. (verplicht veld)
  5. Afmetingen Raamzeilen (indien bekend):
  6. Vriendelijk verzoeken wij bovenstaand de (indicatieve) lengte- en hoogtemaat van uw gewenste raamzeil(en) in te vullen.
 

Tel: +31 495 769056
Email: info@raamzeilen.nl

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Home | Contact