Materialen

Materialen

Onze raamzeilen worden vervaardigd van hoogwaardige topkwaliteit PVC-zeildoek. Middels onze hoge kwaliteit bent u ervan verzekerd dat uw raamzeilen bij normaal gebruik een lange levensduur zullen hebben waarvan u jarenlang plezier zult hebben. Onze professionele en premium raamzeilen zijn geschikt om 365 dagen per jaar te dienen, inclusief koude winters en hete zomers!

Wij bieden onze raamzeilen standaard in een kwaliteit van 680gr/m2, inclusief hoge glanslaag. Optioneel bieden wij nog 8 andere topkwaliteiten van 3 Europese topmerken waaronder de brandwerende (volgens DIN4102B1/M2) zeilkwaliteiten 650gr/m2, 680gr/m2 en 800gr/m2. Onze ‘Premium’-kwaliteiten bestaan uit Opaak-(niet-lichtdoorlatende) zeilkwaliteit welke leverbaar is in de kwaliteiten 750gr/m2, 800gr/m2, 830gr/m2, 900gr/m2 en 950gr/m2. In deze Opaak-zeilkwaliteit komen de PVC-ramen nog beter tot hun recht, en deze zeilkwaliteit bevat dan ook een langere levensduur. Tevens hecht vuiligheid zich minder snel aan deze gladde zeilwaliteit waardoor deze langer hun glans behouden, en u deze minder vaak hoeft schoon te maken.

Uiteraard kunt u bij ons zelf uw gewenste kleur uitkiezen, en wij kunnen u dan ook een keuze aanbieden van meer dan 40 kleuren en meer dan 5 kwaliteiten raamfolie! Naast een groot keuzemenu van kleuren van zeildoek en raamfolie kunt u bij ons eveneens uit diverse kleuren kiezen voor de bevestigingsmaterialen. U kunt bij ons dan ook zelf uw eigen raamzeil(en) samenstellen in uw eigen gewenste kwaliteit inclusief uw eigen favoriete kleur!

Zowel de kwaliteit van het zeildoek en de raamfolie bepalen de levensduur van uw raamzeilen. In onze professionele en premium kwaliteiten worden enkel de beste kwaliteiten zeildoek en raamfolie verwerkt welke langdurig transparant blijven en UV-beschermend zijn.

Naaien u0026amp; stikken: om een maximale levensduur van uw raamzeilen te genereren worden al onze raamzeilen gelast (versmolten) en niet gestikt. Bij ingenaaide PVC-ramen zal de levensduur aanzienlijk verkort worden aangezien vuil en algen de het stiksel aantasten, waardoor het PVC-raam op termijn los zal gaan laten. Bij het lassen is de versmelting een eenmalig proces welke waterdicht is en niet meer los kan laten. Wij bieden dan ook 5 jaar garantie op onze lasnaden.

Ook onze bevestigingsmaterialen zijn vervaardigd van de beste materialen waaronder geanodiseerde aluminium profielen (optioneel verkrijbaar in de kleuren antraciet RAL 7016 en wit RAL 9001), RVS-beugels en overige niet-roestbare onderdelen. Op elk detail is door ons gelet om uw investering een maximale levensduur te geven.

Kortom, bij Raamzeilen.nl bent u ervan verzekerd, mede door meer dan 20 jaar ervaring, dat wij u kwaliteit kunnen leveren, en dit alles tegen een redelijke prijs!

Serre Gordijnen, Veranda Dichtmaken Veranda Dichtmaken Veranda Doeken, Terras Afdichting

Home | Prijzen